Uw charmante dorpswinkel !
Vragen?
Contacteer ons!

Originele geschenkmanden naar keuze

Op zoek naar een origineel en lekker geschenk? Dan is een geschenkmand boordevol fruit of groenten hét ideale cadeau! U kunt er jong en oud plezier mee doen, en het is nog gezond ook. De 2 Citroenen stellen voor u de meest exclusieve geschenkmanden in Sint-Katelijne-Waver samen!

Zelf samenstellen

Bij De 2 Citroenen heeft u de mogelijkheid om zelf uw geschenkmand samen te stellen met een gevarieerd assortiment aan groenten en fruit of andere delicatessen, en dit kan volledig naar uw wens en budget. Kom gerust even langs in de winkel om uw ideale geschenkmand te bespreken. Liever een voorgemaakte mand? Brigitte en Martine van De 2 Citroenen stellen ze met plezier voor u samen!

Bestel uw geschenkmand online

Neem even een kijkje in onze webwinkel en bestel uw geschenkmand online. Bij het online bestellen van onze producten, is uw bestelling geplaatst na onze bevestigingsemail. En dan gaan wij meteen voor u aan de slag! Wenst u graag meer informatie over onze geschenkmanden? Neem dan even contact op met De 2 Citroenen in Sint-Katelijne-Waver.