Uw charmante dorpswinkel !
Vragen?
Contacteer ons!

Proef de natuur bij
De 2 Citroenen in Sint-Katelijne-Waver

Pure verwennerij, dat is waarvoor De 2 Citroenen staat! In onze dorpswinkel in Sint-Katelijne-Waver bieden wij u de volle smaken van de natuur.

Passie voor ambachtelijk ijs

Brigitte en Martine van De 2 Citroenen zijn twee levensgenieters en dat merkt u van zodra u hun charmante dorpswinkel binnenstapt. U vindt er onder andere alles van ijscrème en benodigdheden. Van puur ambachtelijk ijs met hoevemelk in verschillende smaken tot prachtige ijstaarten en kerststronken op bestelling, om de vingers bij af te likken!

Verse groenten en fruit

Bij De 2 Citroenen kunt u ook terecht voor een groot aanbod aan dagverse groenten en fruit. Wij bieden tal van gevarieerde groente- en fruitsoorten voor uw dagelijkse portie vitamines! Verder stellen we ook graag geschenkmanden voor u samen met fruit en groenten naar wens. Bovendien is een fruitmand een aangenaam én gezond geschenk voor jong en oud!

Bestel online

Wilt u uw ambachtelijk ijs, groenten en fruit of geschenkmanden graag online bestellen? Dat kan! Om het u extra gemakkelijk te maken kunt u in onze webwinkel online bestellen. Uw bestelling is geldig na de bevestigingsemail van De 2 Citroenen.

Spaarkaart

Trouwe klanten belonen we graag! Per aankoopschijf van €5 op groenten en fruit, krijgt u een stempel op uw spaarkaart. Bij 5 stempels krijgt u 1kg aardappelen gratis! Betalen kan met cash, bancontact of maaltijdcheques. Heeft u een vraag over onze winkel of producten? Neem dan even contact met ons op.